КИЦ-Скопје ,ве кани на заедничко дружење , на манифестацијата СКОПЈЕ ЧИТА

Драги наши,Културно-Информативен Центар-Скопје ,ве кани на заедничко дружење , на манифестацијата СКОПЈЕ ЧИТА,која се одржува по пети пат,за да уживаме преку стиховите на поети од различна возраст ,на 14 октомбри, во 17:00часот .
Проектот СКОПЈЕ ЧИТА V, го подготви поетесата Линдита Ахмети.Ве очекуваме.
Маските и дистанца се задолжителни.Со почит,КИЦ-Скопје

Similar Posts

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në një shoqërim të përbashkët, në manifestimin tash më tradicional “SHKUPI LEXON”

Të dashur miq ,Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në një shoqërim të përbashkët, në manifestimin tash më tradicional “SHKUPI LEXON”, i cili mbahet për të pesten herë.

Si vitet e kaluara edhe këtë herë do të kënaqen qytetarët me vargjet e poetëve të moshave të ndryshme të përzedhura me kujdes nga poetesha, Lindita Ahmeti.
Projekti “SHKUPI LEXON”, do të mbahet me 14tetor 2020, me fillim në orën 17:00.
Ju mirëpresim!
Maskat dhe distanca e obliguar.
Me respekt,
QIK – Shkup

Similar Posts