|

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КИЧЕВСКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2 , четврток, 15 ноември 2018 год. во 20:00 ч. ќе се отвори ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КИЧЕВСКА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА 2018.

Similar Posts