Империјал 2 ќе се изложат слики од академскиот сликар Боро Арсовски

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2 ќе се изложат слики од академскиот сликар Боро Арсовски.

Изложбата ќе биде отворена на 11 март и ќе трае до 27март 2021 год.

Поврзани написи