|

Илија Пенушлиски Изложба

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1 , вторник, 6 ноември 2018 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од ликовниот уметник ИЛИЈА ПЕНУШЛИСКИ.

Similar Posts