|

Изложбa-СЛАВЧО МАКСИМОВСКИ

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, четврток, 29 ноември 2018 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од ликовниот уметник СЛАВЧО МАКСИМОВСКИ.

Similar Posts