|

Изложба на цртежи од Саша Филиповиќ од Белград.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, вторник, 9 фебруари 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на цртежи од Саша Филиповиќ од Белград.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, вторник, 9 фебруари 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на цртежи од Саша Филиповиќ од Белград.

Similar Posts