|

Изложба на фотографии ПОЛСКА ВО ОБЈЕКТИВОТ

Ве информираме дека во Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 2, среда, 3 декември 2014 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложбата ПОЛСКА ВО ОБЈЕКТИВОТ, фотографии од Полска.

Ве информираме дека во Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 2, среда, 3 декември 2014 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложбата ПОЛСКА ВО ОБЈЕКТИВОТ, фотографии од Полска.
Изложбата ја организира Македонско – Полско културно друштво „Вардар“ од Скопје и Амбасадата на Р. Полска во Скопје
Изложбата ќе биде отворена до 06 декември 2014 год.

Similar Posts