|

Изложба на фотографии од ЉУПЧО ИЛИЕВСКИ

Во Културно Информативен Центар – Скопје, во склоп на манифестацијата СКОПСКО ЛЕТО 2011 , во Изложбениот салон – Имоперијал 1, среда, 22 јуни 2011г. во 20:30 ч. ќе се отвори изложба на фотографии, насловена УБАВИНАТА ЈА ЖИВЕЕМЕ од Љупчо Илиевски.
Изложбата ќе биде отворена до 02 јули 2011 год.

Similar Posts