|

Изложба на слики „Предградие на свеста“ од ТОНИ ШУЛАЈКОВСКИ.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал2 , четврток, 19 мај 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики „Предградие на свеста“ од ТОНИ ШУЛАЈКОВСКИ.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал2 , четврток, 19 мај 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики „Предградие на свеста“ од ТОНИ ШУЛАЈКОВСКИ.

Similar Posts