|

Изложба на слики од Фатон Криезиу.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, вторник, 23 фебруари 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Фатон Криезиу.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, вторник, 23 фебруари 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Фатон Криезиу.

Similar Posts