|

Изложба на слики од ТРАЈЧЕ НИКОЛОВСКИ ( 1918 – 2003 ).

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1 , вторник, 15 декември 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори ретроспективна изложба на слики од ТРАЈЧЕ НИКОЛОВСКИ ( 1918 – 2003 ).

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1 , вторник, 15 декември 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори ретроспективна изложба на слики од ТРАЈЧЕ НИКОЛОВСКИ ( 1918 – 2003 ).

Similar Posts