|

Изложба на слики од СИНИША КАШАВЕЛСКИ

Ве информираме дека во Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 1, вторник, 23 септември 2014 год. во 20:00 ч. ќе се отвори ликовна изложба – слики од Синиша Кашавелски. На изложбата авторот ќе изложи 10 дела, масло на платно, создадени последниве 3 години.

Ве информираме дека во Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 1, вторник, 23 септември 2014 год. во 20:00 ч. ќе се отвори ликовна изложба – слики од Синиша Кашавелски.
На изложбата авторот ќе изложи 10 дела, масло на платно, создадени последниве 3 години.
Роден е 1969 год. Дипломирал на ФЛУ во Скопје 1992 год.Член е на ДЛУМ.
Реализирал многу групни и самостојни изложби во Р. Македонија и странство.

Изложбата ќе биде отворена до 3 октомври 2014 год.

Similar Posts