|

Изложба на слики од Силвана Атанасовска.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, четврток, 22 октомври 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Силвана Атанасовска.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, четврток, 22 октомври 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Силвана Атанасовска.

Similar Posts