|

Изложба на слики од Свето Манев.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, вторник, 20 октомври 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Свето Манев.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, вторник, 20 октомври 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Свето Манев.

Similar Posts