Ekspozita e pikturave nga Dita Starova Qerimi.

Të nderuar,QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e pikturave nga Dita Starova Qerimi.Ekspozita do të hapet me 9 dhjetor dhe do të zgjasë deri me 20.12.2020, në sallonin e ekspozitës Imperial 1.

Поврзани написи