Изложба на слики од ликовниот уметник, ДИТА СТАРОВА ЌЕРИМИ.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, од 09 – 20 декември 2020 год. ќе биде отворена изложба на слики од ликовниот уметник, ДИТА СТАРОВА ЌЕРИМИ

Similar Posts

Ekspozita e pikturave nga Dita Starova Qerimi.

Të nderuar,QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e pikturave nga Dita Starova Qerimi.Ekspozita do të hapet me 9 dhjetor dhe do të zgjasë deri me 20.12.2020, në sallonin e ekspozitës Imperial 1.

Similar Posts