|

Изложба на слики од ИЛИРЈАН БЕЌИРИ

Ве информираме дека во Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 1, вторник, 15 април 2014 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Илирјан Беќири.

Ве информираме дека во Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 1, вторник, 15 април 2014 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Илирјан Беќири.
На изложбата ќе бидат изложени 21 дела работени во масло и акрилик на платно, создадени 2013 – 2014.

Изложбата ќе биде отворена до 30 април 2014

Similar Posts