|

Изложба на слики од Влора Исмаили.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, среда, 9 декември 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Влора Исмаили.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, среда, 9 декември 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Влора Исмаили.

Similar Posts