|

Изложба на слики од ВЕСА ГОВОРИ ХАПЧИУ

Ве информираме дека во Културно Информативен Центар – Скопје , во Изложбениот салон – Империјал 2, понеделник, 28 октомври 2013 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Веса Говори Хапчиу .Истата ќе биде отворена до 3 октомври 2013 год.

Ве информираме дека во Културно Информативен Центар – Скопје , во Изложбениот салон – Империјал 2, понеделник, 28 октомври 2013 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Веса Говори Хапчиу
.Истата ќе биде отворена до 3 октомври 2013 год.

Similar Posts