|

Изложба на слики од ВАЉОН ИСЛАМИ

Ве информираме дека во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 2, понеделник, 16 март 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори ликовна изложба од ВАЉОН ИСЛАМИ.

Ве информираме дека во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 2, понеделник, 16 март 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори ликовна изложба од ВАЉОН ИСЛАМИ.
Ова е прва самостојна изложба на авторот каде тој ќе се претстави со 28 дела работени во техника акрилик на платно и хартија, создадени последниве 2 години.

Изложбата ќе биде отворена до 27 март 2015 год.

Similar Posts