|

Изложба на слики од Блерта Сурои од Приштина

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, вторник, 5 април 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Блерта Сурои од Приштина. Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, вторник, 5 април 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Блерта Сурои од Приштина

Similar Posts