|

Изложба на слики од Бернард Холеман од Австрија.

Почитувани, Ве информираме дека во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбените салони – Империјал 1 и 2 , вторник, 15 септември 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Бернард Холеман од Австрија.

Почитувани,
Ве информираме дека во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбените салони – Империјал 1 и 2 , вторник, 15 септември 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Бернард Холеман од Австрија.
Изложбата е во организација на Македонскиот Конзулат наЕвропското винско витештво, ИКОН и КИЦ – Скопје.
Изложбата ќе биде отворена до 30 септември 2015 год.

Similar Posts