|

Изложба на слики од Александар Филев.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбените салони – Империјал1 и 2, вторник, 19 април 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Александар Филев.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбените салони – Империјал1 и 2, вторник, 19 април 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики од Александар Филев.

Similar Posts