|

Изложба на слики „Не биди груб кон стварноста“ од Јана Куновска

Јана Куновска димпломирала и магистрирала на ФЛУ – Скопје сликарски оддел. Самостојно и групно излагала во Македонија, Србија , Црна Гора, Хрватска, БиХ, Словенија, Германија, Албанија, САД,….
На изложбата ке бидат изложени 25 слики од нејзините последни четири циклуси создавани од 2010 – 2018.

Similar Posts