|

Изложба на слики насловена „Луди“ од ликовните уметници Гордана Винчиќ и Игор Љубовчевски.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 1, вторник, 14 јуни 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики насловена „Луди“ од ликовните уметници Гордана Винчиќ и Игор Љубовчевски.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 1, вторник, 14 јуни 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на слики насловена „Луди“ од ликовните уметници Гордана Винчиќ и Игор Љубовчевски.

Similar Posts