|

Изложба на скулптури од ВИКТОР ЛАЗАРОСКИ

Ве информираме дека во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 1, четврток , 2 април 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на скулптури од Виктор Лазароски.

Ве информираме дека во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 1, четврток , 2 април 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложба на скулптури од Виктор Лазароски.
На излоѓбата ќе бидат изложени 32 скулптири работени во материјал дрво, создадени последниве три години.

Изложбата ќе биде отворена до 11 април 2015 год.

Similar Posts