|

ИЗЛОЖБА НА ОСТЕНОВИ УМЕТНИЦИ ЗА 2011 ГОДИНА

Во Културно Информативен Центар – Скопје , во изложбените салони – Империјал 1 и 2 , четврток, 17 ноември 2011 год. во 20:00 ч. ќе се отвори ИЗЛОЖБА НА ОСТЕНОВИ УМЕТНИЦИ ЗА 2011 ГОДИНА од 39. Светска галерија на цртеж – Скопје 2011, Биенале на наградени автори.

Similar Posts