|

ИЗЛОЖБА НА ЛИКОВЕН УМЕТНИК ОД ПРИШТИНА, МЈЕЛМА ГОРАНЦИ ФИРЗИ

ИЗЛОЖБА НА ЛИКОВЕН УМЕТНИК ОД ПРИШТИНА, МЈЕЛМА ГОРАНЦИ ФИРЗИ ВО КИЦ – СКОПЈЕ

Во Културно Инфпрмативен Центар – Скопје ќе се одржи изложба на ликовен уметник Мјелма Горанци Фирзи од Р. Косово, насловена “ЈАС ЦВЕТ“.

Изложбата ќе се одржи на 4 мај 2016 година, во 20:00 во салонот Империал 2. ч.ЈУ  Културно

Similar Posts