Изложба на ВАЛМИР АЗИРИ

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбените салони – Империјал 1 и 2, од 8 – 16 јуни 2021 год. во 19, 00 ч. ќе биде отворена изложба на дигитални принтови од ликовниот уметник ВАЛМИР АЗИРИ.

Similar Posts

“Dridhjet shpirtërore të digjitalizuara” nga Valmir Aziri

Të nderuar,

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në hapjen e ekspozitës të titulluar “Dridhjet shpirtërore të digjitalizuara” nga Valmir Aziri me datë 8 qershor, 2021, në orën 19:00, në sallonet Imperial 1 dhe 2.

Similar Posts