|

ИЗЛОЖБА „МАГИЈАТА НА БИТОЛСКИОТ МОНАРТР – БИСЕРИ НА МЛАДИ ТВОРЦИ“

Во Културно Информативен Центар – Скопје , во Изложбените салони – Империјал 1 и 2, вторник, 27 ноември 2012 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложбата „ МАГИЈАТА НА БИТОЛСКИОТ МОНАРТР – БИСЕРИ НА МЛАДИ ТВОРЦИ“ од Детското ликовно студио „Св. Кирил и Методиј“- Битола.

На изложбата ќе бидат презентирани 1500 ликовни творби жирирани на годинeшниот јубилеен 30-ти конкурс „Битола 2012“ од 35 земји во светот.

Similar Posts