|

Изложба ЛИКОВНО ТВОРЕШТВО МАЛ ФОРМАТ

Ве информираме дека во Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 1, вторник, 23 декември 2014 год. во 20:0 ч. ќе се отвори традиционалната изложбата ЛИКОВНО ТВОРЕШТВО МАЛ ФОРМАТ.

Ве информираме дека во Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 1, вторник, 23 декември 2014 год. во 20:0 ч. ќе се отвори традиционалната изложбата ЛИКОВНО ТВОРЕШТВО МАЛ ФОРМАТ.
На изложбата ќе бидат изложени дела работени во повеќе ликовни дисциплини и сликарски техники од ликовни уметници членови на ДЛУМ.
Традиционално и годинава ќе бидат доделени награди од ДЛУМ и КИЦ – Скопје.
Изложбата ќе биде отворена до 15 јануари 2015 год.

Similar Posts