|

Изложба „Барокни цветови“, слики од ЈУСТИНА ШАЛАМА и ДОРОТА ПЈAТКОВСКА од Р. Полска

Ве информираме дека во Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, вторник, 10 март 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложбата „Барокни цветови“, слики од ЈУСТИНА ШАЛАМАХА и ДОРОТА ПЈAТКОВСКА од Р. Полска

Ве информираме дека во Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, вторник, 10 март 2015 год.
во 20:00 ч. ќе се отвори изложбата „Барокни цветови“, слики од ЈУСТИНА ШАЛАМАХА и ДОРОТА ПЈAТКОВСКА од Р. Полска
Изложбата ја организира Македонско – Полско културно друштво „Бардар“
Скопје и Амбасадата на Р. Полска во Скопје, каде ќе бидат изложени слики работени на платно и свила.

Изложбата ќе биде отворена до 13 март 2015 год.

Similar Posts