|

Изложбата “Асоцијативна геометрија 2018“

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1 , вторник, 2 октомври 2018 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложбата „Асоцијативна геометрија 2018“, слики од НИКОЛА ГАНЕВСКИ.

Similar Posts