Sasho Milevski e titulluar “Dalja nga erësira”.

Të nderuar,
QIK – Shkup ju fton në Sallonin e ekspozitës Imperial 1, në ekspozitën e pikturave nga Sasho Milevski e titulluar “Dalja nga erësira”.
Ekspozita do të hapet me 14 prill, në oren 16:00 dhe do të deri me zgjasë 28 prill 2021.

Поврзани написи