„Излез од темнината“ од САШО МИЛЕВСКИ.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, од 14 – 28 април 2021 год. во 16, 00 ч. ќе биде отворена изложба на слики насловена „Излез од темнината“ од САШО МИЛЕВСКИ.

Similar Posts

Sasho Milevski e titulluar “Dalja nga erësira”.

Të nderuar,
QIK – Shkup ju fton në Sallonin e ekspozitës Imperial 1, në ekspozitën e pikturave nga Sasho Milevski e titulluar “Dalja nga erësira”.
Ekspozita do të hapet me 14 prill, në oren 16:00 dhe do të deri me zgjasë 28 prill 2021.

Similar Posts