ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани, ВЕ ИНВОРМИРАМЕ ДЕКА СИТЕ МАНИФЕСТАЦИИ ШТО ГИ ОРГАНИЗИРА ЈУ КУЛТУРНО ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР – СКОПЈЕ, ПО ПРЕПОРАКА НА ВЛАДАТА, СЕ ОТКАЖУВААТ ВО ТЕКОТ НА СЛЕДНИВЕ ДВЕ НЕДЕЛИ ! Со почит, ЈУ КУЛТУРНО ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР – СКОПЈЕ

Similar Posts