|

ИВАНА НАСТЕСКИ-изложба на грзфики и слики

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон– Империјал 2 , четврток, 1 ноември 2018 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложбата на графики и слики од ИВАНА НАСТЕСКИ.

Similar Posts