|

“Златни години со ТЕЛЕКС“, документарен филм

КИЦ – Скопје ве поканува на промоција на документарен филм “Златни години со ТЕЛЕКС“. Промоција ќе се одржи на 19 декември во 19:00 ч. во Салонот 19:19.

КИЦ – Скопје ве поканува на промоција на документарен филм “Златни години со ТЕЛЕКС“. Промоција ќе се одржи на 19 декември во 19:00 ч. во Салонот 19:19.

Similar Posts