|

Завршна изложба на Генерација 2015 /2016, СЕМОС – Академија за графички и веб дизајн.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, четврток, 09 јуни 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори Завршна изложба на Генерација 2015 /2016, СЕМОС – Академија за графички и веб дизајн.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, четврток, 09 јуни 2016 год. во 20:00 ч. ќе се отвори Завршна изложба на Генерација 2015 /2016, СЕМОС – Академија за графички и веб дизајн.

Similar Posts