|

Завршна изложба на Генерација 2014 /2015, СЕМОС – Академија за графички и веб дизајн.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 2, четврток , 11 јуни 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори Завршна изложба на Генерација 2014 /2015, СЕМОС – Академија за графички и веб дизајн.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбен салон – Империјал 2, четврток , 11 јуни 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори Завршна изложба на Генерација 2014 /2015, СЕМОС – Академија за графички и веб дизајн.

Similar Posts