|

Жаклина Мучева Промоција На Книгaта

Културно-Информативен Центар – Скопје, организира промоција на книгaта „Мозаикот на Деби Му“ од Жаклина Мучева. Промоцијата ќе се одржи на на ден 6.11.2018г. Во Салон 19:19, со почеток во 12:00 часот.
Книгата ќе ја промовира,мр.Татјана Гогоска и авторот,модератор, Елена Максимовска.

Similar Posts