|

Емилија Славковска

Културно-Информативен Центар – Скопје, организира промоција на новелата „Марика и стравот“ од Емилија Славковска издавач:Македоника литера, на ден 31.10.2018г. – Салон 19:19, почеток во 19:19 часот.
Книгата ќе ја промовираат Наталија Славковска, стихови ќе читаат Долорес Поповиќ и Виктор Бужаров, музичка изведба Дарко Медарски.

Similar Posts