Ekspozita nga Tatjana Maneva e titulluar “Druri i jetës”.

Te nderuar,QIK – Shkup ju fton në hapjen e ekspozitës nga Tatjana Maneva të titulluar “Druri i jetës”. Ekspozita do te hapet me datë 29 tetor 2020, në Sallonin Imperial 2.

Piktorja do të prezanton 11 punime në teknikën vaj dhe akril në pelhurë të krijuara gjatë vitit të fundit.

Me respekt,

QIK – Shkup

Поврзани написи