DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA

Të nderuar,Qendra Informative Kulturore – Shkup, në Sallën e Ekspozitës – Imperial 2, me datë 17 shtator 2020, do të hapet ekspozitë pikturash me titull “Portrete të reja 2020” nga artisti DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA.

Në ekspozitë, autori do të paraqesë 12 piktura, të punuara në teknikën vaj dhe akrilik në pëlhurë.

Поврзани написи