| |

ДЕЈАН БОЖИНОВСКИ – КОСКА

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, од 17 – 29 септември 2020 год. ќе биде отворена изложбата на слики насловена „Најнови портрети 2020“ од ликовниот умртник ДЕЈАН БОЖИНОВСКИ – КОСКА.

Similar Posts

| |

DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA

Të nderuar,Qendra Informative Kulturore – Shkup, në Sallën e Ekspozitës – Imperial 2, me datë 17 shtator 2020, do të hapet ekspozitë pikturash me titull “Portrete të reja 2020” nga artisti DEJAN BOZHINOVSKI – KOSKA.

Në ekspozitë, autori do të paraqesë 12 piktura, të punuara në teknikën vaj dhe akrilik në pëlhurë.

Similar Posts