“Detal” nga Darko Popov

Të nderuar,QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e fotografive nga Darko Popov.Ekspozita do të hapet me 10 dhjetor dhe do të zgjasë deri me 20.12.2020, në sallonin e ekspozitës Imperial 2.

Поврзани написи