„Детал“ од Дарко Попов

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, од 10– 22 декември 2020 год. ќе биде отворена изложба на фотографии „Детал“ од Дарко Попов

Similar Posts

“Detal” nga Darko Popov

Të nderuar,QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e fotografive nga Darko Popov.Ekspozita do të hapet me 10 dhjetor dhe do të zgjasë deri me 20.12.2020, në sallonin e ekspozitës Imperial 2.

Similar Posts