|

Деввина Крлуку Промоција На Книгата

Ве покануваме на промоција на книгата “Мојот татко и кученцата на Тито”, од автор Деввина КРЛУКУ, на 26.11.2018 , во КИЦ – Скопје, салон 19:19, во 19:00 ч.
За книгата ќе зборуваат: Аналитичарот, Имер Исмаили, и г-дин. Шабан Мурати – поранешен прв амбасадор на Република Албанија во Република Македонија.
Пијано придружба: Нита Груби
Модератор: Б.Ејупи

Similar Posts