“Графитот , рак, мерак и глупак !!!” од Ленче Китанова

Почитувани,

Културно-Информативен Центар – Скопје, организира промоција на книгата „Графитот , рак, мерак и глупак !!! од Ленче Китанова , на ден,9.07.2020г. Бифе Тафталиџе, во19:00часот.Промотор на книгата ќе биде Татјана Гогоска,извадоци од книгата ќе чита Саша ШотаровскиНастанот ќе оди LIVE STREAM, на фб страната на КИЦ-Скопје.

Similar Posts