|

„Графиката: Заеднички јазик “

ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Продажниот ликовен салон, вторник, 28 мај 2019 год. во 15:00 ч. ќе се отвори изложбата „Графиката: Заеднички јазик “ на 20 ученици од ОУ „Лириа“ и ОУ „Реџе Рушит Зајази “.
Организатор на изложбата е Здужението СЕНСУС од Скопје.
Изложбата ќе биде отворена до 01 јуни 2019 год

Similar Posts